День Української Державності

Українська держава - це ми!

Як відомо, держава - це утворення, створене людьми для врегулювання їхніх інтересів і конфліктів. Саме народ, частиною якого є і ми, обирає і таким чином формує представницькі органи. Кожна людина є хоч і невеликою, але все ж частиною держави.

Держава – це ми. Серед нас занадто багато байдужих людей, які не турбуються про те, що буде з нашою державою не лише через десять років, а й навіть завтра.

28 липня 2022 року у День Хрещення Київської Русі-України вперше відзначається День Української Державності. Це свято встановлено Указом Президента України від 24.08.2021 № 423/2021, яке сприятиме утвердженню спадкоємності більш ніж тисячолітньої історії українського державотворення, захисту національних інтересів України в сфері інформаційної безпеки та відповідатиме суспільним запитам.

Як зазначив Президент України, святкування Дня Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу.

Дійсно, держава — це ми, і її доля залежить від нас. Лише разом ми зможемо досягти успіху, подолати негаразди, труднощі, вивести державу на новий рівень. А головне – завжди бути громадянами вільної країни – України!

Кiлькiсть переглядiв: 51